Equip de professionals

L'equip de Sinapsis està integrat per Psicòlegs membres del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, especialitzats en el camp de la Neuropsicologia Clínica i les Neuriciències, i en atenció domiciliària.
  
Pol Franco
Neuropsicòleg i director del servei (COL. Nº 20782)

Llicenciat en Psicologia Clínica i de la Salut per a la UAB. Postgraduat en Neuropsicologia Clínica per ISEP, titulat de Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva per l'Institut Guttmann, i especialitzat en Rehabilitació Neuropsicològica en Dany Cerebral Adquirit pel mateix institut de neurorehabilitació. Acreditat com a professional format en el maneig de la plataforma de rehabilitació cognitiva a distància NeuroPersonalTraining (GNPT). Experiència pràctica en centres com l'Institut Guttmann, l'Hospital de dia Sant Jordi o la Residència Pare Vilaseca. Ha exercit com a neuropsicòleg a l'Associació AVAN, on prèviament havia col·laborat com a psicòleg voluntari. Ha realitzat sessions clíniques formatives a professionals de Centres d'Atenció Primària i col·labora com a docent a l'Institut Superior d'Estudis Psicològics en l'àrea de Neuropsicologia. És director i neuropsicòleg de Sinapsis Rehabilitació, i col·labora com a neuropsicòleg  i consultor en diversos gabinets d'atenció psicològica on exerceix tant en els àmbits de la psicologia clínica i la neuropsicologia. 

Laura Amorós
Neuropsicòloga (COL. N°22911)
Llicenciada en Psicologia Clínica i de la Salut per la UAB. Titulada de Màster en Neurociències per la UAB. Realitza el Doctorat en Psicologia estudiant l'aprenentatge i la memòria en dany cerebral adquirit. Experiència pràctica en centres com l'Hospital de Sant Pau, amb qui col·labora actualment en l'àrea de investigació vinculada a la Unitat de Memòria i Alzheimer. Ha col·laborat com a neuropsicòloga amb la Fundació Sídbrome de Down realitzat tallers d'estimulació en grup. Ha realitzat sessions clíniques formatives a professionals de diversos Centres d'Atenció Primària de Barcelona. Actualment e
xerceix com a neuropsicòloga i coordinadora de tallers a Sinapsis Rehabilitació.

Professionals col·laboradors

Comptem amb col·laboradors especialistes en diverses àrees que poden oferir serveis complementaris al tractament Neuropsicològic tant en les pròpies persones amb dificultats cognitives i associades, com als seus familiars o cuidadors externs.
 
Javier Gorriz
Psicòleg General Sanitari
Llicenciat en Psicologia clínica i de la salut per a la UAB. Ha realitzat la preparació PIR en el centre Persever, on ha cursat també estudis de Regulació Emocional basada en Mindfulness. S'ha format en pràctica clínica en Mindfulness a l'Institut de Psicoteràpia Vitalis. Ha reunit experiència en psicologia clínica en Centres d'Atenció Pública sanitaria i en l'àmbit privat. Professor de màster sobre pràctica clínica basada en Mindfulness per a la Universitat de Barcelona. Actualment exerceix com a Psicòleg General Sanitari en consulta privada, i col·labora amb l'Asssociació Gamis desenvolupant un programa de regulació emocional basat en Mindfulness i Couselling per a dones supervivents de càncer de mama.

Entitats i centres en col·laboració

Des de Sinapsis col·laborem amb altres centres i entitats dedicades a l'atenció sanitària.